Produkty pro abbsalone bmc (4)

L-Lysin

L-Lysin

L-Lysin HCl, fermentovaný, protiklnící
Sodný laktát

Sodný laktát

je sodná sůl kyseliny mléčné. Sodná sůl mléčné kyseliny patří do skupiny hydratačních látek pro pleť, které udržují vlastní vlhkost pleti a přispívají k mírně kyselému pH. Tyto látky (glycerin, močovina a organické kyseliny) společně tvoří přirozený zvlhčovací faktor (NMF). V EU je sodná sůl mléčné kyseliny známa jako potravinářská přísada E 325. Sůl je snadno rozpustná ve vodě. Tekutina je téměř bezbarvá a téměř bez zápachu či chuti. Sodná sůl mléčné kyseliny je také dostupná v různých koncentracích (50 % / 60 %), na požádání s upravenou hodnotou pH. Kvality: 50 %, 50 % pH 5,5, 60 % Vzhled: čirý až bílý CAS číslo: 72-17-3 INCI: Sodná sůl mléčné kyseliny Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu
L-Selenometionin

L-Selenometionin

L-Selenometionin 0,5 %
Natriumacetát

Natriumacetát

Natriumacetát je sodná sůl kyseliny octové a získává se reakcí kyseliny octové s sodnou sloučeninou. Je to bezbarvá sůl s mírně octovým zápachem, která se dobře rozpouští ve vodě, ale špatně v alkoholu. Když se nasycený roztok natriumacetátu krystalizuje, uvolňuje se teplo. Použití: Potraviny: * Regulátor kyselosti * Konzervant Kosmetika: * Pufr * Maskování základního zápachu Technické: * Výroba ohřívačů rukou * Úložiště energie CAS (trihydrát): 6131-90-4 CAS (bezvodý): 127-09-3 Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech Potravinářská přísada: E262 Sumární vzorec: C2H3NaO2